Nasze fotki

Informacje na temat Air Soft Gun w Polsce i na świecie. Tutaj także można umieszczać zdjęcia i filmy z Waszych strzelanek!

Moderatorzy: dr_wisla, Żandarmeria Wojskowa

Re: Nasze fotki

Postprzez Gekon 2010-07-19 19:04:47

dr_wisla napisał(a):
fiszczak2817 napisał(a):Zawsze jak patrzę na słonia to mnie ciary przechodzą troszku xDD. Byłbym ciekaw reakcji ludzi, gdybym w op-1 i słoniu sie do autobusu wbił xDD

Kolega tak bilety sprawdzał ^^

I jeszcze tak po mieście łaził :P
Image
Gekon

Dołączenie: 2009-09-17 18:01:55
Miejscowość: Kraków

Re: Nasze fotki

Postprzez Trex 2010-07-21 15:30:02

fiszczak2817 napisał(a):Trex drogie jest wyprodukowanie takiej szyny Twojego pomysłu? Bo może byś zrobił kilka sztuk i posprzedawał na allegro jako szyny pseudo-berylowskie :D. Ciekawe czy popyt by był xD

Drogie to nie jest, koszt materiału na szynę to jakieś 5-10zł (ja za to nie płaciłem, zrobiłem to z tego co znalazłem w garażu,tak się składa że te części idealnie pasują)

Sam myślałem o tym aby takie porobić i posprzedawać (w replice nic nie trzeba przerabiać, a szyna otwiera się (odchyla do tyłu) po wyciągnięciu pinu z podstawy szczerbinki, co umożliwia zdjęcie pokrywy zamkowej) jednak po dniu spędzonym (z czego połowa to przymierzanie i wymierzanie) w garażu odeszła mi chęć seryjnej produkcji (najgorsze jest wycinanie kolanek które mocują szynę z podstawą na kolbie, tego nie znalazłem- musiałem wyciąć).

Kiedyś w czasach standardu TM to może by się je udało sprzedać, ale teraz? Gdy ludzie za 50zł mają pseudo oryginalne montaże do AK - wątpię.

P.S
Już dwa egzemplarze mojego patentu wyprodukowane - mój i kolegi :P
Image
Awatar użytkownika
Trex

Dołączenie: 2006-11-25 17:18:50
Miejscowość: tam gdzie Dunajec wpada do Wisły

Poprzednia

Powróć do Ogólnie o Airsoft + zdjęcia i filmy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość